Tips om als man aantrekkelijker te worden

23 May 2023

Ben je rond de 35 jaar en heb je nog geen partner voor het leven gevonden? Dan begint de tijd langzaamaan wel te dringen. Wordt het niet eens tijd om te beginnen aan de zoektocht naar een mooie, lieve en fijne vrouw waarmee je je verdere leven door zou willen brengen? In dit artikel willen we je een aantal tips geven over hoe je beter kan overkomen als man. Of misschien heb je een vriend of kennis die dit artikel wel zou moeten lezen.

Kweek een beetje zelfvertrouwen

In de zoektocht naar een vrouw is het goed om zelfverzekerd te zijn. Als je niet eens een gesprek durft aan te knopen met iemand van de andere kant van de genderkloof, dan is het tijd dat je die angst gaat overwinnen. Je kunt niet verwachten dat je de vrouw van je leven ontmoet als je simpelweg nooit met mensen van het andere geslacht praat. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk je angsten opzij te zetten en te gaan werken aan je communicatie skills.

Kweek een beetje spierballen

Het is niet onbelangrijk om er lichamelijk een beetje aantrekkelijk uit te zien. We hebben het dan (nog) niet over kleding, maar gewoon over je gehele bouw. Mannen van 35 hebben soms al een aardig bierbuikje, maar dit is nog wel de leeftijd waarop je ervoor kan zorgen dat dat buikje ook weer verdwijnt. Wij raden je dan ook aan om af en toe toch te gaan sporten en een sportschool te gaan bezoeken. Misschien is de sportschool wel dé plek waar je de ware vindt. 

Wat de onderzoekers uitwijzen

Wetenschappers en onderzoekers hebben veel onderzoek gedaan naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden en het blijkt dat ze een man met een beetje stoppels erg leuk vinden. Laat je baard dus een week tot tien dagen staan. Ook rode kleding werkt bij vrouwen als een rode lap op een wilde stier, blijkt vreemd genoeg uit psychologisch onderzoek. Ook mannen die luisteren naar goede muziek, die lekker ruikende deodorant dragen en die aan vrijwilligerswerk doen, doen het vaak goed bij vrouwen.

Een goede kast met kleding

Denk bijvoorbeeld ook aan een goede herenmode. We raden je aan om nu gelijk naar de webwinkel te gaan van webwinkels zoals Schulte Herenmode of anderen, om daar te zoeken naar de juiste kleding die je aantrekkelijker maakt. Neem bijvoorbeeld een colbert, een overhemd of zoek naar een van de sexy heren truien grote maten die prima geschikt zijn om een vrouw in op te zoeken. Kleed jezelf goed, maar blijf vooral ook dicht bij jezelf.

Wees aardig en wees jezelf

Je zult het bij een vrouw niet winnen als je niet jezelf blijft. Dat betekent natuurlijk niet dat je de beste versie van jezelf moet laten zien. Als het je lukt om een vrouw te laten lachen, dan sta je eigenlijk al 1-0 voor. Probeer zoveel mogelijk van je positieve eigenschappen naar buiten te laten komen. Uit onderzoek blijkt dat een vriendelijke man ook fysiek aantrekkelijker wordt gevonden door vrouwen, ook al is er geen groot verschil. Ook al ben je dus niet heel knap, door de juiste houding kan je het nog steeds winnen.