4 tips voor het kopen van een pocketpussy

26 Jul 2022

Dat mannen masturberen is niets nieuws, dit doen heren immers al talloze jaren. Wat wel relatief nieuw is, is dat hiervoor sextoys gebruikt worden. Zo kan hiervoor bijvoorbeeld een pocketpussy gebruikt worden, wat eruit ziet als een kleine kunstvagina. Met name single mannen maken hier graag gebruik van, al kan het ook een geschikt speeltje zijn voor een man met een relatie. Wil je zelf ook graag een pocketpussy kopen? Gebruik dan deze tips!

Pasvorm

Een pocketpussy ziet eruit als een echte vagina, maar is toch echt nep. Ook zitten er wel degelijk verschillen in de modellen die verkocht worden. Hun kleuren zijn bijvoorbeeld anders, maar ook de vagina zelf kan een andere look hebben. Bovendien zijn er verschillen qua pasvorm. Sommigen hebben een wijde ingang, anderen zijn juist geschikter voor dunnere penissen. Aan de binnenzijde is de sleeve bovendien verschillend, al is het sowieso voorzien van een patroon met ribbels en/of noppen.

Formaat 

Een pocketpussy is dus eigenlijk een kleinere en neppe variant van een vagina, zoals eerder al genoemd is. Desondanks zijn er ook wel kunstvagina’s met een normaal formaat, al kunnen ze verschillen qua afmetingen. Bij een pocketpussy is dit niet het geval, dit speeltje is standaard klein. Het heeft in de meeste gevallen zelfs maar een lengte van zo’n 15 centimeter. Hierdoor past het gemakkelijk in je bagage, terwijl ze ook handig en eenvoudig in je hand passen. Je hebt op deze manier een goede grip bij het masturberen met de pocketpussy zodat de masturbator niet ineens wegschiet terwijl je bijna ejaculeert.

Prijs

Bij het kopen van sextoys zul je al snel zien dat er forse verschillen in prijs zijn. Bij een pocketpussy valt dit desondanks enigszins mee. Over het algemeen kun je al voor 20 euro of minder zo’n speeltje aanschaffen. Wel raden experts aan om hierbij nog een toy cleaner en glijmiddel te kopen, zo kun je de pocketpussy goed gebruiken en schoonmaken.

Gebruik

Om een pocketpussy optimaal te kunnen gebruiken, is het dus een goed idee om glijmiddel te gebruiken. Breng dit niet alleen op het speeltje aan, maar ook op je penis. Zo gaat de penetratie gemakkelijker en soepeler. Een pocketpussy ziet er dan wel als een echte vagina uit, het heeft natuurlijk niet dezelfde werking. Het produceert daarom zelf geen vloeistof waardoor je glijmiddel nodig hebt, maar het heeft ook geen warm gevoel. Hier kun je gelukkig wel voor zorgen door de pocketpussy circa 5 minuten voor gebruik te plaatsen in warm water.