Welke sextoys moet iedere man een keer proberen?

06 Oct 2022

Goede seks hebben, is niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn heel veel factoren die je seksleven kunnen beïnvloeden. Wij willen hier graag ingaan op de dingen die jij kunt doen om seks leuker en/ of spannender te maken. Het is namelijk helemaal niet ongebruikelijk dat je soms even helemaal geen zin in seks hebt, of dat je het niet meer zo intens beleeft als vroeger. Heb je echter wel zin in seks, maar bevredigt de seks die je nu hebt je niet, dan is het tijd om actie te ondernemen. Vandaar dat wij de mogelijkheden graag voor je op een rijtje zetten. 

Heb het goed met jezelf

Alhoewel veel mensen het zien als een minderwaardige vorm van seks, wisten de oude Grieken al dat zelfbevrediging een van de belangrijkste dingen in het leven is. Als je namelijk niet weet hoe je jezelf moet bevredigen, hoe zou een ander dat dan wel kunnen? Wil je de kunst van het onaneren naar een hoger plan tillen, dan is het tijd om een seks toy aan te schaffen. Je kunt namelijk vele nieuwe seksuele wegen inslaan met een goede masturbator. Over het aanbod hoef je je geen zorgen te maken, want er is ontzettend veel keus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een toy die het gevoel van een vagina of anus zeer nauwkeurig nabootst. Hoef je niet zozeer een vervanging van een lichaamsdeel te hebben, kies dan voor een vibrerende masturbator. Je weet niet wat je overkomt wanneer je deze uitvinding op je lid plaatst. 

Sla nieuwe wegen in

Wanneer je voor het eerst seks hebt, is alles even spannend en waarschijnlijk ben je onverzadigbaar. Helaas blijft dat gevoel niet lang hangen, naarmate je ouder wordt kan seks soms routine worden. Dan is het tijd om in te grijpen en om nieuwe dingen te proberen. Kijk daarom bijvoorbeeld eens of BDSM iets voor je is. Ben jij vaak het dominante type in bed? Dan is het tijd om de rollen eens om te draaien. Laat je vastbinden door je partner en laat hem of haar alles met je doen wat deze wil. Totale overgave kan een enorme sensatie meebrengen tussen de lakens, maar probeer het ook zeker eens buiten de slaapkamer. 

Samen aan de sekstoys

Als je eenmaal ontdekt hebt wat jouw nieuwe interesses zijn, kunnen jullie ook samen gaan experimenteren. Het kan ontzettend opwindend zijn om elkaar met toys te lijf te gaan. Ben jij bijvoorbeeld al eens gepenetreerd? Iedere man zou dit aan zijn repertoire moeten toevoegen want dit tilt je orgasmen naar een hoger niveau. Lijkt dit je spannend? Dan is dat des te meer reden om het te gaan proberen. Seks wordt alleen maar beter wanneer het spannend is, mits je altijd zorgt dat er consent is. Veel plezier met experimenteren!