75 Hard is een trainingsuitdaging waarbij je 75 dagen achter elkaar instemt met je fysieke en mentale gezondheid, nee rust uit. Deze uitdaging werd gebracht door Andy Frisella en hij schreef een boek met de titel 75 Hard: A Tactical Guide to Winning the War with Yourself. Ik kwam een ​​video tegen op TikTok, van @ ryleejade.fit, die over deze uitdaging sprak en hoe Frisella in zijn podcast verklaarde dat slechts twee mensen deze uitdaging daadwerkelijk zouden doen. Sinds die video viraal ging, hebben veel mensen het sindsdien geprobeerd (sommige mensen hebben het natuurlijk al eerder geprobeerd).

Deze uitdaging is bedoeld om uw mentale weerbaarheid uit te dagen en uw relatie met uzelf te versterken. Het idee achter deze uitdaging is om jezelf te transformeren in iemand die kan bereiken wat je maar wilt. Over het algemeen moet het helpen bij het ontwikkelen van uw gezondheid en lichaamsbouw, evenals uw geest en zelfvertrouwen.

Deze challenge bestaat uit slechts vijf regels, en ze zijn:

  • Wees consistent met een dieet, wat betekent dat je geen cheat-maaltijden (inclusief alcohol) mag gebruiken.
  • Voltooi er twee train elke dag, en een ervan moet buiten zijn.
  • Drink elke dag een liter water.
  • Lees tien pagina's van een motivatie- / ondernemersboek naar keuze dat je inspireert of helpt om te slagen in je bedrijf of in het leven (niet- fictie boek).
  • Maak elke dag een voortgangsfoto na het voltooien van de uitdaging van de dag (dat wil zeggen, 75 foto's aan het einde van de uitdaging).

Deze uitdaging lijkt een zeer brute uitdaging, maar Frisella heeft de beste bedoelingen. Probeer deze uitdaging en kijk hoe ver je komt! Er wordt gezegd dat iemand 90 dagen nodig heeft om ergens consistent mee te worden, en misschien is 75 dagen voldoende om je te krijgen waar je wilt zijn.