Daniel Craig, een van de grootste filmsterren die vandaag de dag leeft, is vooral bekend vanwege het spelen van de huidige James Bond. Hoewel de 007-films allerlei gekke auto's en nog gekkere stunts bevatten, weten de meesten heel weinig over de persoonlijke autoverzameling van Daniel Craig. Hoewel de acteur niet pronkt met wat er in zijn garage staat, zijn zijn voertuigen in totaal tot miljoenen dollars waard, waarvan vele zijn geschonken of opgenomen in contracten voor films en andere zakelijke regelingen.

Dat doen we niet. Ik weet niet van al zijn auto's, want Craig is nogal geheimzinnig over zijn persoonlijke leven. Hij is niet zoals deze beroemdheden die op Instagram al het weelderige dat ze bezitten flitsen, wat we moeten bewonderen. Een auto die echter veel media-aandacht genereerde, was een Aston Martin Centenary Edition Vanquish uit 2014 die speciaal voor hem werd gemaakt en die een paar jaar geleden werd geveild. Dat was een zeldzame blik op een van de voertuigen die vroeger in het bezit van de acteur was, maar naar we horen heeft hij er nog veel meer om van te genieten. Hieronder volgen de auto's die hij naar verluidt in zijn garage heeft staan, waarvan de meeste nauwelijks in het openbaar zijn geweest.

Aston Martin DBS

Net als zijn Britse spion karakter, Daniel Craig is een fan van Aston Martin. Hij heeft wat velen het erover eens zijn, een van de beste auto's is die door de autofabrikant is geproduceerd, de DBS, die is voorzien van een natuurlijk nagestreefde V12 en een handgeschakelde versnellingsbak. Deze auto werd gebruikt in een van de James Bond-films en naar verluidt kreeg Craig een van de filmauto's nadat de productie was ingepakt. Over een leuke bonus gesproken.

Aston Martin DB5

Geen enkele andere auto is zo onlosmakelijk verbonden met de James Bond-serie als de Aston Martin DB5, dus het is niet verrassend dat Craig de eigenaar is een. We weten niet of zijn persoonlijke auto is uitgerust met een van de door Q ontwikkelde 007-gadgets, maar het zou ons niet verbazen als er een paar verborgen functies zijn. Aangezien Craig niet met de auto naar evenementen rijdt, blijven we gissen.

Aston Martin DB10

Er wordt gespeculeerd dat Craig een van deze niet-productie Aston Martin DB10's heeft zit in zijn garage, maar er is op de een of andere manier geen officiële bevestiging. Dit waren prachtige voertuigen, maar bijna alle interieurs waren rommelig omdat de meeste gewoon waren gecrasht tijdens het filmen van Spectre. Maar het is mogelijk dat de acteur een van de weinige overlevenden heeft gekregen als aandenken aan de filmset. Als dat zo is, verwacht dan dat het binnen een paar decennia een veilingblok zal passeren en een ongelooflijke prijs zal opbrengen.

Jaguar XJ

Wanneer de man in stijl wil reizen schoot van luxe, deze grote Britse sedan is zeker een goede optie. Bekend om zijn luxueuze interieur, iets waar de Britse automaker zeker in uitblinkt, staat deze auto op het verlanglijstje van velen in Engeland en elders. Het is ook geen zetje als het op prestaties aankomt, dankzij de supercharged V8-motor.

Range Rover Sport

Craig zou naar verluidt een Land Rover Range Rover Sport hebben gekregen sinds Jaguar Land Rover heeft nauwe banden met de James Bond-films. 007 zit vaak achter het stuur van zulke trotse Britse auto's en had specifiek een Range Rover Sport. Bovendien speelde Craig een hoofdrol in een advertentie voor de luxe SUV, dus we vermoeden dat zijn contactpersoon had gespecificeerd dat hij er een had ontvangen als onderdeel van zijn betaling voor geleverde diensten.

Ford Mondeo

Te zien in een van de James Bond-films, dit is niet het type voertuig dat je zou verwachten van iemand die veel geld heeft om te rijden. Maar misschien is dat het punt, want de meeste mensen zouden Daniel Craig niet zoeken achter het stuur van een vrij alledaagse middelgrote sedan, dus hierdoor kan hij onder de radar vliegen wanneer hij dat wil.