Het perfecte cadeau voor de man die alles al heeft

11 Jan 2022

Een cadeau voor mannen vinden is al niet eenvoudig, maar een cadeau vinden voor mannen die alles al lijken te hebben, is helemaal een lastige klus. Daarom zetten wij de perfecte cadeaus op een rijtje voor de man die alles al heeft. Hiermee zit je sowieso goed!

  1. Overhemd op maat 

Dit cadeau is gegarandeerd op het lijf geschreven. Het leuke aan het geven van een overhemd op maat, is dat je tegelijkertijd ook een maatwerkervaring cadeau geeft. Jouw partner, vader, broer of beste vriend wordt even helemaal in de watten gelegd, alle aandacht is op hem gericht. Samen met een ervaren tailor worden de wensen en pasvorm in kaart gebracht om dit vervolgens te verwerken in een uniek patroon. Het resultaat? Een overhemd dat perfect zit, fantastisch staat en helemaal naar wens is gestyled. 

Verkrijgbaar vanaf €129,- bij Michael & Giso. 

  1. No Shirt 

Op zoek naar een klein cadeautje voor iemand die geregeld overhemden draagt? Dan is een No Shirt ondershirt in de kleur Invisible Khaki een leuk cadeau om te geven en super fijn om te krijgen. Nooit meer ondershirts die door het overhemd zichtbaar zijn, maar een shirt dat goed aansluit en mooi wegvalt in het geheel. Daarbij voorkomt dit shirt zichtbare zweetplekken en gele vlekken in je overhemd.  

Verkrijgbaar vanaf €34,95 bij No Shirt 

  1. Luxe manchetknopen: Amsterdam Canal cufflinks

Deze unieke manchetknopen worden zeker gewaardeerd door de heer die geregeld klassieke overhemden draagt. De zilveren Amsterdam Canal cufflinks zijn prachtig en perfect als bijzonder cadeau voor een heer die een band heeft met deze karakteristieke stad. De manchetknopen zijn volledig handgemaakt en representeren de Amsterdamse grachten. Ook zeker een mooi cadeau wanneer iemand gaat trouwen, ze staan namelijk super stijlvol onder een trouwpak

De Amsterdam Canal cufflinks zijn verkrijgbaar voor €295,- 

  1. Eigen schoenen ontwerpen 

Voor een man die alles al heeft, ben je waarschijnlijk op zoek naar een uniek cadeau dat diegene hoogstwaarschijnlijk nog niet heeft. Overweeg daarom de luxe leren schoenen op maat van Greve. Het welbekende schoenenmerk Greve ontwikkelde de Barolo lijn, waarbij het mogelijk is om zelf een schoen samen te stellen. Je hebt hierbij keuze uit diverse modellen, kleuren en soorten leer. Daarnaast kun je kiezen of je de schoen in een egale variant wilt uitvoeren of met een werkje in het leer. Oftewel, de mogelijkheden zijn oneindig. Van een diepbruine nette dubbele monk tot een donkergroene chelsea boot. Met een schoen op maat bepaalt iemand zelf wat hij draagt. 

De Greve Barolo schoenen zijn verkrijgbaar vanaf €450,-. Deze ontvang je in een prachtige verpakking met bijpassende riem en schoenpoets.