Korte maar toch bevredigende seks: hoe doe je het?

25 Mar 2021

Soms moet seks kort gaan als je niet veel tijd hebt, of is het al snel gedaan als het voor de man niet zo makkelijk om de seks langer te laten duren. Snelle korte seks zorgt er vaak voor dat de vrouw niet klaarkomt. Dus misschien blijf je beide dan wat onbevredigend achter na zo’n korte vrijpartij en dat is ook niet wat je wil. Hoe doe je hetdan wel goed? Met deze drie tips, voel je je bevredigend en gelukkig na een quickie.

Kort, maar passioneel 

Moet het kort zijn? Dan ga je best ineens voor zo intensief mogelijk. Kies voor het beste standje en zorg voor veel passie en snelheid. Raak elkaars lichaam helemaal aan wees niet bang om wat te zweten. Zo voelt het al snel intens en krijg je een enorme energieboost. Je bloed stroomt ook sneller en zo krijg je veel meer opwinding. Gebruik glijmiddel, romantische muziek of eender wat om jullie zo opgewonden en enthousiast te maken.

Hou het spannend

Kwam de ene al wat vroeger klaar dan de andere en was het dus echt een quickie? Dan hoeft het niet gedaan te zijn. Gebruik bijvoorbeeld eens seksspeeltjes en denk er dus aan om een vibrator te kopen. Voor beide partijen heb je heel veel variatie: ga je voor een vibrator, een vibrator eitje of een dildo? Voor de man kan je dan weer denken aan een dickring of orale seks. Ook zijn er sekstoys voor partners zoals duo vibrators. Zo houd je het spannend en geef je elkaar ook de extra aandacht en opwinding die je verdient.

Een korte erotische massage

Om fijne en erotische seks te hebben, is het belangrijk dat je beiden ontspannen bent. Wil je toch genieten van een kort wipje? Start dan met een korte erotische massage. Zorg dat je het hele lichaam aanraakt en gebruik opwindende woorden. Meer zelfs: heb je samen een etentje, maak je je samen klaar of wandel je samen naar de trein? Raak elkaar aan en zorg voor opwinding in gewone momenten. Zo zit je dag gevuld met kleine erotische momentjes samen en kan de seks dan wel wat korter duren.

Zo zie je dat er vele manieren zijn om toch te genieten van korte seks. Je hebt niet altijd een tarzan vibrator nodig, maar kan je ook met massages of een passioneel standje zorgen voor zalige korte seks voor jullie beiden!