Top 5 summer essentials van deze zomer

12 Aug 2021

Voor elk seizoen heb je uiteraard andere essentials nodig. In de winter heb je bijvoorbeeld niet zo veel aan een zonnebril tegen de zon. Maar ga je binnenkort op vakantie in de zomer? Of is het wonderbaarlijk lekker weer in Nederland? Dan zijn er 5 essentials die je echt nodig hebt in de zomer. Ben je benieuwd naar die vijf essentials voor de zomer? Lees dan snel verder voor meer informatie.

 

Hoed voor bescherming

 

Het is geen nieuws dat je jezelf goed moet beschermen tegen de zon om niet te verbranden. Om je hoofd te kunnen beschermen, kan je het beste een hoedje gebruiken. Bij XPCLT kan je een vissershoedje kopen in een zwarte kleur. Het vissershoedje is ook nog eens handig, omdat er een klein zakje te vinden is aan de achterzijde.

Comfortabele zwembroek

Er is een grote kans dat je heerlijk gaat zwemmen in de zomer. Dit kan op vakantie in een zee zijn, maar gewoon in een zwembad. Hoe dan ook is het wel belangrijk dat je een comfortabele zwembroek koopt om vrij te kunnen bewegen. De Monaco zwembroek van XPLCT heeft zijzakken waardoor je makkelijk wat spullen mee kan nemen.

Goede kwaliteit slippers

In de zomer zit je waarschijnlijk niet te wachten op warme sneakers. De meeste mensen willen het liefst schoenen die makkelijk aan en uit te doen zijn. Dan kom je uit bij slippers. Slippers zijn namelijk open schoenen waar je heerlijk op kan lopen in de zomer. Zo kan je mooie zwarte slippers kopen bij xplctstudios. De slippers zijn gemaakt van rubber en zijn voorzien van een zachte strap. 

Fijne zonnebril

Bij zomer denk je aan zon, en bij zon denk je waarschijnlijk aan een zonnebril. Een zonnebril is dus ook echt een summer essential en kan niet ontbreken in deze lijst. De zonnebril beschermt je ogen waardoor je meteen meer kan zien in de felle zon. Het voordeel van zonnebrillen is dat er heel veel verschillende soorten beschikbaar zijn. Het is puur een kwestie van passen om erachter te komen welke vorm zonnebril het beste bij jou past.

Tas waar alles in past

Nu je alle essentials hebt verzameld, is het natuurlijk belangrijk dat je een tas hebt waar ook andere spullen in passen. Ga je bijvoorbeeld naar het strand? Dan kan je kiezen voor een tote bag die gemaakt is van katoen. Maar ga je naar een restaurant en wil je toch een tas die er luxe uitziet? Dan is wellicht de royal backpack een goede optie voor jou. De rugzak is voorzien van veel ruimte en een verstelbare band.