Vind de perfecte match

17 Dec 2020

Een moderne manier van daten is speeddaten, ook wel sneldaten genoemd. Binnen een vooraf afgesproken tijdsbestek ontmoet je allerlei verschillende singels. Je krijgt hierin een  paar minuten om jouw date kort te spreken en te kijken of er een klik is. In dit artikel ga ik je vertellen hoe een speeddate avond eruit ziet en wat er bij komt kijken.

Speeddaten

Je kunt je inschrijven op verschillende datingsites die speeddate avonden organiseren. In de aanmelding om te speeddaten moet je wel aangeven op welke locatie je graag wilt speeddaten. Speeddaten Amsterdam is een populaire plek omdat er in de stad genoeg singles rondlopen die net zoals jou op zoek zijn naar de liefde. Meestal bevindt de speeddate zich in een restaurant of op een plek waar genoeg plek is om tafeltjes neer te zetten. Vaak duurt een speeddate 4 minuten, dan gaat er een bel af waardoor de man een plekje moet opschuiven. Je ontmoet zo ongeveer 15 a 20 singels op een avond, die allemaal uit dezelfde regio komen en ongeveer van dezelfde leeftijd zijn. Na een ronde met verschillende speeddates, mag je op een kaart aankruisen of er een match was tussen jou en je speeddate. Het is een match wanneer jullie beide op de kaart hebben aangekruist dat jullie belangstelling hebben in elkaar. Vaak wordt er op de avond gratis drankjes geserveerd en kleine hapjes rondgebracht. Tijdens de pauzes kan je alle indrukken van de singels laten bezinken en je voorbereiden op de volgende ronde. Vergeet op zo’n avond niet om je heen te kijken want vaak bevinden de speeddates zich op prachtige locaties zoals bij speeddaten Utrecht. Aan het einde van de avond ontvang je vaak nog jouw matches. Aangezien je met 15 a 20 singels hebt gespeeddate kan het zijn dat je meerdere matches hebt. Je krijgt de voornaam en het emailadres van degene waar jij een match mee bent. In praktijk heeft zo’n 90% van alle deelnemers wel 1 of meerdere matches op een avond. Speeddaten is ook een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Modern

Vroeger bestonden er alleen nog maar speeddate avonden voor man en vrouw. Tegenwoordig zijn er ook speeddate avonden waar mannen met elkaar kunnen speeddaten, maar ook vrouwen. Deze avonden worden ook op prachtige locaties gehouden met een drankje en een hapje. Heb je je eigen stad al uitgespeelt op het gebied van daten, probeer dan eens een andere stad in de buurt waar je woont. Neem eens een keer een kijkje bij speeddaten Eindhoven om te kijken of jouw match hiertussen loopt en wie weet heb je wel een hele leuke avond. Vind je het eng om alleen te gaan, neem dan een vriendin mee die ook single is en maak er samen een gezellige avond van. En wie weet vind jij wel je perfecte match op een van deze avonden.